📣Rijswijkbuitengewoon start crowdfunding voor laatste stukje financiering.Delen

🎈🎈In september krijgt RijswijkBuitengewoon de sleutel van de ontmoetingsruimte in de Koploper 🎈🎈.
Uiteraard verzorgen we t.z.t. een 🎉spetterende🎉 opening. Om te zorgen dat alles er binnen tiptop uit kan zien , vragen we jullie, buurtbewoners en lokale ondernemers, om via een crowdfunding financieel te helpen bij de aankleding en inrichting van de ontmoetingsruimte in RijswijkBuiten. Je krijgt er een mooie waardebon voor ‘bij Ons’ voor terug!

De fondsen Fonds1818, VSBfonds en een aantal zakelijke partners hebben al het buitengewoon mooie bedrag van 135.000 EUR toegezegd, voor het ontbrekende stukje van 15.000 EUR vragen we via de crowdfunding jullie hulp:
Wil jij Rijswijkbuitengewoon en daarmee het ontmoeten in de wijk ondersteunen? Doneer dan bv. X m2 behang (€12,50), 1 m2 vloerbekleding (€50) of doneer een heel couvert (€25, voor borden, bestek en glaswerk). Je krijgt dan een kopje ☕ (met iets lekkers) bij je eerste bezoek gratis.
Ben je ondernemer of zelfstandige en wil je vanaf oktober werken of lunchen in de ontmoetingsruimte, dan kan je een belangrijke bijdrage leveren aan het meubilair door de aankoop van 1 of meerdere van de 30 zitplekken in de ruimte te sponsoren.

Wil jij ook financieel bijdragen, klik dan op deze link Financiële donatie – Stichting RijswijkBuitengewoon en doe je donatie online in onze doneer-webwinkel!
Je krijgt een aankoopbewijs of factuur na afronding van je donatie. RijswijkBuitengewoon heeft een ANBI-status.


Wil je liever op een andere manier of aan een ander product bijdragen, kijk dan in onze webwinkel of stuur een berichtje naar info@rijswijkbuitengewoon.nl. Delen in buurt-app-groepen binnen de wijk wordt zeer gewaardeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange