Even voorstellen: buurtverbinders van Stichting RijswijkBuitengewoonDelen

Voor de organisatie van activiteiten heeft stichting RijswijkBuitengewoon twee buurtverbinders aangesteld. Met het ondertekenen van de contracten starten Dennis (links) en Mike (niet op de foto) (vanuit de Sportief Besteed Groep) en Ahmed (rechts op de foto) per 15 september als buurtverbinders in de wijk RijswijkBuiten.

Na het voorbereidende werk dat kwartiermaker Ewout Donszelmann heeft uitgevoerd om het concept van de ontmoetingsruimte ‘De Buitenkamer’ te realiseren, nemen deze heren het werk over om verdere invulling aan het concept te geven.

Dennis, Mike en Ahmed zijn tot 31 december 2023 beschikbaar om buurtbewoners, partners en maatschappelijke organisaties te verbinden aan De Buitenkamer. Hun kerntaken zijn het organiseren van structuur, activiteiten en het begeleiden van de vrijwilligers van Stichting RijswijkBuitengewoon.

Dennis en Mike houden zich, met hun ervaring vanuit de Sportief Besteed Groep/Haaglanden Beweegt, actief bezig met jeugdactiviteiten en jongvolwassenen. Daarnaast zoeken zij partners in het onderwijs die zich willen verbinden aan De Buitenkamer.

Ahmed richt zich op activiteiten voor volwassenen en speciale doelgroepen, waaronder ondernemers. Ook houdt hij zich bezig met het opzetten van een structuur/omgeving waarin vrijwilligers en bezoekers van onze activiteiten zich veilig voelen.

Vanaf 22 en 23 september trekken de buurtverbinders actief de wijk in om bewoners te ontmoeten en het opstarten van nieuwe activiteiten in ‘De Buitenkamer’ te begeleiden.

Dennis en Mike zijn bereikbaar op het e-mailadres jeugd@rijswijkbuitengewoon.nl en
contact met Ahmed gaat via buurtverbinder@rijswijkbuitengewoon.nl.

Secured By miniOrange