Donatie van Sportvereniging KameleonDelen

Dit weekend weer een mooie donatie ontvangen.

De Kameleon, de sportvereniging voor mensen met een lichamelijke beperking in Den Haag kan het hoofd niet meer boven water houden en moet de gehele kantine en aangepaste sportzaal leeg achterlaten. Bij de opheffings-opruiming van de sportvereniging Kameleon is een grote partij glaswerk, koffiekopjes, schalen, bestekbakken, kaarsen etc ter beschikking gesteld.

Met dit buitengewoon mooie glas- en serviesgoed heeft RijswijkBuitengewoon wederom een prima aanvulling verkregen voor de inrichting van de ontmoetingsruimte in RijswijkBuiten.

Bedankt Kameleon, de sportvereniging voor mensen met een lichamelijke beperking!! Heel veel sterkte met de verdere opheffing!

📌 Heeft u ook nog mooi keuken, kook&bak of bar-accessoires beschikbaar of wilt u een buitengewoon belangrijke bijdrage doen aan onze inrichting. kijk dan op onze site bij www.rijswijkbuitengewoon.nl/winkel/ en bezoek onze donatie-webwinkel waar bv couverts, schalen of inrichting gesponsord kunnen worden. Meer hierover de komende weken op onze socials!!

Secured By miniOrange