Gezocht: Opslagruimte voor donaties!Delen

De stichting RijswijkBuitengewoon zoekt opslagruimte (binnen Rijswijk, rand Delft) om de artikelen die we via donaties of giften gaan verkrijgen te kunnen opslaan.

Vanaf begin 2022 wil de stichting via de doneer-webshop op de site (www.Rijswijkbuitengewoon.nl/doneerwebshop) benodigde inventaris, meubilair of gereedschappen gaan verzamelen voor de inrichting van de eigen woonkamer en die van de speciale woonvormen in de wijk. Deze woonvormen worden vanaf eind 2022 opgeleverd en hebben een grote behoefte aan inrichting en meubilair.

Om dit aanbod van donaties goed te kunnen beheren en te kunnen opslaan zoeken we een gesponsorde of Buitengewoon betaalbare en goed toegankelijke opslagruimte die de stichting kan gebruiken tot ongeveer medio mei 2023.
Een droge/verwarmde opslag van circa 50 m2 zou optimaal zijn, maar een aanbod voor een kleinere beschikbaar ruimte is natuurlijk ook welkom.

Heb jij of je werkgever een ruimte beschikbaar of is er een lege hoek in een loods die de stichting RijswijkBuitengewoon voor de periode tot mei 2023 mogen gebruiken, komen we graag met jou in contact.

Mooie aanbiedingen of ideeën kunnen worden aangemeld via info@rijswijkbuitengewoon.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange