Groei van vrijwilligers en activiteitenDelen

De activiteiten van Rijswijkbuitengewoon krijgen vorm dankzij een groeiende groep vrijwilligers, een overzicht van de eerst 2 weken van juni:

📌Dankzij hulp van Groenrijk T Haantje en Restaurant De Tapperij hebben Ruben en Ron het dakterras van woongroep De Blauwe Parel een stukje aangekleed met tafels-stoelen en loungebank.

📌Het project ‘buurtmoestuin’, i.s.m. de Freynetschool Parkrijk is gestart en de moestuinbakken beginnen al een beetje groen te kleuren. Het wormenhotel op school krijgt aandacht van alle groepen.

Dankzij Aad, Marja en Herma krijgen de leerlingen van de Freynetschool een beetje groene vingers…en de plantjes genoeg water..

📌 Vrijwilliger Jan heeft in de buurtwerkplaats de verlichting en elektra afgemaakt. Nu kan de werkplaats ook verder in gebruik genomen worden.

Bedankt AH Vrij Groen, Grond en Infra, Univé en Zegwaard voor jullie hulp.

📌 Met hulp van 8 bewoners van de Blauwe Parel en Trix, Sacha, Ruben en Gerben hebben we 1000 welkoms-flyers in Parkrijk bezorgd.

📌 Op 7 juni hebben vrijwilligers Esther, Marga, Monique en Nadia keuzes gemaakt voor het verdere ontwerp van de ruimte, de vloer, wand en raambekleding van de ontmoetingsruimte.

Komende woensdag, 14 juni, hopen we meer buurtbewoners uit RijswijkBuiten te mogen informeren over onze activiteiten in de wijk:

Informatieavond RijswijkBuitengewoon
19.30-21.30 uur informatiecentrum RijswijkBuiten,
van Rijnweg 3b

Secured By miniOrange