Nieuwe buurtverbinder: Maaltie RamcharanDelen

Sinds februari 2024 heeft Stichting RijswijkBuitengewoon een nieuwe buurtverbinder: Maaltie Ramcharan. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

Mensenmens
“Mijn hart maakte een sprongetje toen De Buitenkamer vorig jaar werkelijk een feit werd en mijn hart maakte een nog hoger sprongetje toen ik in februari werd aangenomen als buurtverbinder. Ik mag weer gaan doen wat ik het liefste doe: met mensen omgaan. Als mensenmens maakt contact met anderen mij het gelukkigst. Ik ben niet voor niks docent en verliesbegeleider geworden. Jongeren houden me speels, van senioren leer ik wijze lessen, van andere culturen leer ik de wereld beter te begrijpen.”

Snap hoe eenzaamheid werkt
“De verhuizing van 7 jaar geleden vanuit de bruisende Haagse Schilderswijk naar RijswijkBuiten ervaarde ik als een cultuurschok. Ik heb erg mijn best gedaan om mijn draai te vinden, maar snap nu wel hoe eenzaamheid werkt.”

Maaltie (tweede van links) bij de oplevering van De Vlinderpoort in RijswijkBuiten.

Voor de buren, door de buren
“De Buitenkamer is er niet alleen voor de buren, maar vooral ook door de buren. Stichting Rijswijk Buitengewoon heeft buitengewoon goed begrepen hoeveel zin het aan je leven geeft als je het gevoel hebt dat je er niet alleen voor staat. Ik ben er trots op om onderdeel te zijn van dit team.”

Jouw inbreng is waardevol
“Ik ga erg mijn best doen om van alles te organiseren zodat De Buitenkamer een thuisplekje wordt waar er allemaal mooie verbindingen ontstaan. Maar daar heb ik mijn buren bij nodig. Dus schroom niet bij mij aan te kloppen als je een idee hebt, of als je ook onderdeel wilt worden van ons team. Jouw inbreng is waardevol. Samen gaan we het laten gebeuren. Ik hoop je heel snel te ontmoeten.”

Ideeën voor activiteiten in De Buitenkamer? Neem contact op met Maaltie via buurtverbinder@rijswijkbuitengewoon.nl.

Secured By miniOrange