Sociaal ondernemer gezochtDelen

De gemeente Rijswijk heeft op 16 december de aanbesteding voor het realiseren en exploiteren van een horecaonderneming in het Wilhelminapark gestart.
De vraag van de gemeente binnen deze concessie voor de exploitatie van een horecaonderneming bestaat uit het realiseren van een stuk vastgoed van 250 m2 groot, incl m2 terras en eventuele 2de verdieping, inclusief de exploitatie hierin.
Verder zijn de openingstijden van 8-23 uur, toegankelijkheid voor mindervalide en bezoekers van het aangrenzende park, afvalmanagement, gas-loos koken en voldoen aan geldende bouw en horecawetgeving benoemd in het eisenpakket.

De ondernemer die hiervoor wil inschrijven kan tot 7 februari via www.tenderned.nl de documenten downloaden en zijn inschrijving aanmelden.

De stichting RijswijkBuitengewoon is bijzonder geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking met die ondernemer die deze uitdaging voor een nieuwe horecagelegenheid aan durft te gaan.
Het doel van de stichting om binnen de wijk een ontmoetingsplek voor buurtbewoners en werkplekken voor bewoners met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt te creëren zouden binnen deze aanbesteding geheel of gedeeltelijk gerealiseerd kunnen worden. Daarom komt de stichting graag in contact met ondernemers die zowel vanuit economisch als vanuit een sociale en maatschappelijke insteek deze horecaonderneming willen exploiteren.
Neem hiervoor contact op met de stichting via info@rijswijkbuitengewoon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange