Sociale fondsen zeggen grote donatie toe!!Delen

🎉🎉 Heel goed nieuws: De sociale fondsen @Fonds1818 en @VSBfonds zeggen donatie voor ontmoetingsruimte toe.
Afgelopen weken hebben we van Fonds 1818 en VSB samen 100.000 EUR toegezegd gekregen voor de inrichting van de wijk-ontmoetingsruimte. Hiermee kan de stichting de beoogde keuken, wand-, vloer-, en raambekleding en meubilair aankopen!
Samen met waardevolle toezeggingen van diverse bouwpartners en vele kleine fysieke donaties staat de teller voor de inrichting nu op 135.000 EUR.

What’s Next:
📌 Op woensdag 7 juni worden de moodboards, kleur en materiaalkeuzes voor de inrichting en het meubilair van de ruimte uitgewerkt,

📌Op woensdag 14 juni nodigen we belangstellende/buurtbewoners/vrijwilligers uit om kennis te komen maken met onze organisatie. Bewoners willen helpen bij het uitwerken & opzetten van activiteiten of als klusser, gastvrouw/heer willen bijdragen aan de ontmoetingsruimte zijn meer dan welkom op 14 juni!

📌 Ondertussen zijn wij in gesprek met een sociaal ondernemer om mogelijk actieve invulling te geven aan het verzorgen van koffie en lunchmomenten in de ruimte. 

Het wordt nu steeds concreter, de ruimte gaat er komen!
Zie jij voor jezelf een leuke uitdaging, een nieuwe vrijwilligersrol of wil je bijdragen als lokale ondernemer? meld je dan via info@rijswijkbuitengewoon.nl aan voor de bijeenkomsten van 7 of 14 juni en doe gewoon mee!!

Secured By miniOrange