Update van een buitengewoon buurtinitiatiefDelen

In december heeft de stichting #RijswijkBuitengewoon een eerste berichtje geplaatst over een buurtinitiatief voor een ontmoetingsruimte en activiteiten in de wijk RijswijkBuiten. Dankzij de hulp van enkele buurtbewoners, bestuurders van de woonvormen Blauwe Parel en Our-House  en zorginstelling Cardia zijn daar al buitengewoon grote stappen gezet om dit initiatief te laten slagen.

Voor alle belangstellende staat hieronder een update van alle belangrijke stappen tot nu toe:
📅In december is de stichting RijswijkBuitengewoon opgericht, met een eigen logo, website (www.rijswijkbuitengewoon.nl) en een eigen facebookpagina (https://business.facebook.com/RijswijkBuitengewoon-102370652223342)
 

📅In januari is onderzoek gedaan naar een mogelijke ontmoetingsruimte in het Wilhelminapark.

📅In februari hebben we een tijdelijke opslag gekregen in de muziekbuurt voor de donaties en inrichting van de toekomstige ontmoetingsruimte en activiteiten.
Er komen ook al direct veel mooie donaties binnen in de vorm van inventaris en gebruiksvoorwerpen.

📅In maart is er een grote subsidieaanvraag gestart bij de gemeente voor ondersteuning bij de opzet van de ontmoetingsplek en de activiteiten in de wijk.

📅In april is gestart met een haalbaarheidsonderzoek naar de huur&exploitatie van een winkelruimte in het nieuwe winkelcentrum bij supermarkt LIDL en spreken we met maatschappelijke partners als Trias en de Bibliotheek over mogelijke deelname.

En nu zijn we in afwachting van de resultaten van de haalbaarheidsstudie en subsidies…
Wil je meer weten, helpen of onze stappen blijven volgen, kijk dan eens op onze website bij nieuws, vacatures of email-nieuwsbrief) of like 👍de facebookpagina.

Secured By miniOrange