Sponsoren

Delen

De Buitenkamer
In de afgelopen maanden is, samen met diverse lokale ondernemers en sociale fondsen de afbouw en inrichting van de Buitenkamer gerealiseerd.

Nagenoeg alle werkzaamheden hebben we kunnen inkopen bij ondernemers die in of in de nabijheid van RijswijkBuiten actief zijn.
Stichting RijwijkBuitengewoon heeft bij deze ondernemers mooie kortingen of toezeggingen verkregen die paste binnen de gestelde begroting, en duurzaamheidswensen.

Wij zijn heel trots en gelukkig op deze nieuwe samenwerkingen en hopen ook in de komende jaren opnieuw gebruik te mogen maken van de diensten van deze lokale ondernemingen.

WIl jij ook bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de Buitenkamer, meld je ideeën of sponsorinitiatieven aan via Info@rijswijkBuitengewoon.nl.
Liever zakelijke vriend worden en daarmee het werk van stichting RijswijkBuitengewoon ondersteunen.
Kijk dan op:
Steun ons – Stichting RijswijkBuitengewoon

De Stichting RijswijkBuitengewoon kan voor veel van zijn activiteiten sponsoren gebruiken. Onderneem jij duurzaam of sociaal en ondersteun je de doelen van de stichting? Zie jij als ondernemer kans ons om onze activiteiten mogelijk te maken d.m.v. sponsoring en kunnen we door een koppeling van onze projecten aan jouw diensten samen succesvoller worden? Stuur ons dan een mail of vul het contactformulier in op de website.

Dan geven wij samen nieuwe energie aan de wijk RijswijkBuiten en zijn nieuw bewoners.

Woonmode Rijswijk
Woonmode is de grootste specialist in complete woninginrichting van de regio Den Haag. In onze grote woonwinkel vindt u een zeer uitgebreide collectie op het gebied van vloeren, raambekleding, zonwering, behang, vloerkleden, kasten-op-maat en meer.
Dankzij zeer scherpe tarieven en leverancierskorting levert Woonmode alle wand, vloer en raambekleding voor ‘de Buitenkamer’.
Voor meer info: www.woonmode.nl

Danckaarts professionele keukeninrichtingen
Danckaarts techniek is al 85 jaar een begrip in de randstad. met deskundige en betrokken medewerkers verzorgt Danckaarts het ontwerp en installatie van grootkeukens, koelinstallaties, bedrijfsrestaurants en horeca-apparatuur.
Ook in ‘De Buitenkamer verzorgt Danckaarts tegen hele scherpe tarieven en kortingen de gehele installatie van de keuken, incl alle horeca apparatuur.

Haagclean
Haagclean is dé vakgroothandel voor de professionele schoonmaakbranche in de Randstad. Zij leveren aan schoonmaakbedrijven en eindgebruikers. Voor ‘De Buitenkamer leveren zij met grote korting alle sanitaire reinigingsmiddelen en de stofzuiger.
www.haagclean.nl

Easy Technical Solutions
Easy Technical Solutions is gespecialiseerd in op maat gemaakte ontwerpen die passen bij elke uitdaging en binnen elk budget. Als experts in het upgraden, renoveren en verduurzamen van bestaande vastgoedprojecten, variërend van kantoren, overheidsgebouwen, sportfaciliteiten en onderwijsinstellingen, bieden zij uitgebreide kennis. Voor ‘De Buitenkamer’ realiseerde EASY TS diverse kleine aanpassingen en de inrichting voor het mindervalide toilet.
Easy Technical Solutions

Dynamic Telecom
Dynamic telecom is onze leverancier van de WIFI en internet technologie in ‘de Buitenkamer’. Dankzij een sponsoring van de beheerkosten en de montage heeft de Buitenkamer een veilig en goed WIFI netwerk kunnen aanschaffen.
Dynamic Telecom – Dynamic Telecom & IT

Studio Brederoo is een multidisciplinair communicatie- en ontwerpbureau gevestigd in de Plaspoelpolder in Rijswijk. Zowel grafische vormgeving als digitale media worden in een uitgebalanceerde mix gegoten en ingezet om de doelgroep te bereiken.
Studio Brederoo heeft het logo en de huisstijl van de stichting RijswijkBuitengewoon ontworpen en de striping van ‘De Buitenkamer’ en het Buurtbakkie verzorgt.

LUX.Architectuur
Voor de stichting RijswijkBuitengewoon tekent Lux.A de schetsonderwerpen voor ons project van de ontmoetingsruimte.
LUX.Architectuur is een internationaal architectenbureau met op dit moment projecten in Nederland, Afrika en Zuid-Amerika. De stijl kenmerkt zich door een moderne en minimalistische vormgeving. . Lux.A is dan ook van mening dat het ontwerp het beste tot zijn recht komt als LUX.A van begin tot het eind betrokken is. Oftewel, van dromen tot wonen!

DURA VERMEER
De stichting RijswijkBuitengewoon heeft van ontwikkelaar & bouwer DURA VERMEER een buitengewoon mooie bijdrage van 1.500,00 EUR activiteiten in de wijk RijswijkBuiten gekregen. Daarmee geeft DURA VERMEER aan niet alleen fysiek te willen investeren en bouwen in de nieuwe wijk in Rijswijk, maar ook te willen meebouwen aan een sociaal netwerk in de wijk.
Het motto van DURA VERMEER, ‘waarmaken van ambities’ en de kernwaarde ‘duurzaamheid en veiligheid’ sluiten voor 100% aan bij de doelen die de stichting nastreeft.

Supermarktketen Lidl
Met ruim 440 winkels, 21.000 medewerkers en een naamsbekendheid van bijna 100% is Lidl niet meer weg te denken in het Nederlandse supermarktlandschap. Klanten kunnen bij Lidl terecht voor alle dagelijkse boodschappen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Zo is Lidl al tien keer uitgeroepen tot Beste supermarkt in Groenten en Fruit. Lidl heeft voor het buurtbakkie 2500 kopjes koffie, thee en limonade ter beschikking gesteld!

Maatkado is een leuk, fris en betrouwbaar bedrijf in de wereld van relatiegeschenken en promotioneel textiel. Met bijna 20 jaar ervaring zijn wij in staat om snel en resultaatgericht te werken. Communicatie en duidelijkheid met een (uiteraard) informeel karakter. Maatkado heeft voor Rijswijkbuitengewoon de vesten met logo verzorgt.

De Resolutie-Van Zijderveld: STERK IN DIGITAAL DRUKWERK
Binnen De Resolutie Van Zijderveld kunnen wij alle mogelijke samengestelde diensten aanbieden op het gebied van signing en standbouw. Of het nu gaat om de belettering van één auto of een compleet wagenpark, een kleine lichtbak of een uitgebreide gevelaankleding, een tentoonstelling of beknopte standaardstand bij de Resolutie van Zijderveld bent u aan het juiste adres!

AH Vrij, het beste uit drie werelden!
Groen, grond en infra. Dat zijn de drie terreinen waarop AH Vrij zich in ruim zestig jaar heeft ontwikkeld tot een betrouwbare partner van onder meer gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers. AH Vrij heeft de stichting een buitengewoon pakket aan opruimartikelen gesponsord tbv buitenactiviteiten.

GroenRijk ‘t Haantje is een eigentijds en compleet tuincentrum in Rijswijk. Hier staan vakkennis, kwaliteit en service hoog in het vaandel.  Vol inspiratie om huis & tuin, terras of het balkon smaakvol in te richten. Heb je de voorkeur om online te shoppen? Dat kan ook!

EHBO-koffer.nl
De stichting RijswijkBuitengewoon heeft van het bedrijf EHBO-koffer.nl een mooie donatie mogen ontvangen: Een goed gevulde EHBO-koffer A.
Deze EBHO-koffer gaan we inzetten bij de activiteiten die we als stichting in de wijk RijswijkBuiten gaan organiseren en daarmee verzekeren we ons van professionele en inzetklare verbandmiddelen voor het onvoorziene geval dat één van onze deelnemers een schaaf of schram oplopen.

Makelaar Olsthoorn
Makelaar Olsthoorn heeft ons een mooie toezegging gedaan: Voor verhuiswerkzaamheden voor de beschikbaar gestelde donaties van meubilair en inventaris mogen we de Olsthoorn-Verhuisbus lenen!

Goede Morgen Marketing
Goede Morgen Marketing helpt Stichting RijswijkBuitengewoon op vrijwillige basis met de communicatieuitingen, zoals de website, nieuwsbrief en social media. Goede Morgen Marketing is de eenmanszaak van onze PR- en communicatiecoördinator Vera Dekker-Berghout. Op freelance basis ondersteunt zij duurzame, sociale en maatschappelijk organisaties met online marketing.

Logo Goede Morgen Marketing

Hieronder een overzicht van onze overige sponsoren:

Vrij in je Lichaam

Secured By miniOrange