Werven van partners&sponsors

Delen

Doel:
De Stichting RijswijkBuitengewoon wil voor het uitvoeren van de activiteiten in de wijk een aantal partners en sponsors aan zich binden.

HIeronder een update over de diverse aanvragen en toezeggingen:

Half mei heeft de stichting een buitengewoon mooie donatie van €2500 ontvangen van het Postcode Loterij Buurtfonds voor het organiseren van 5 activiteiten die bijdragen aan het ontmoeten in de wijk en de integratie van bewoners uit de woonvormen ondersteunen.

Kwartiermaker voor programmering, activiteiten en vrijwilligerspool

Begin juni wordt een bevestiging van de gemeente Rijswijk verwacht of zij een bijdrage leveren aan de opzet van de gewenste programmering en vrijwilligerspool door het beschikbaar stellen van een ‘kwartiermaker’ die in de wijk de behoefte, wensen en de inzet van vrijwilligers gaat onderzoeken en daarna helpt bij het opzetten van de organisatie. Dit project, met de inzet van een kwartiermaker/social-worker, is uitgewerkt in een Plan van Aanpak vanuit de stichting, met behulp van WelzijnRijswijk en heeft een uitvoeringstermijn van circa 1 kalender jaar.

Donaties:

De afgelopen maanden zijn in diverse donatieacties heel veel producten en inventaris afgeleverd of ter beschikking gesteld. Met dank van onze partner RijswijkWonen, die een opslagruimte ter beschikking heeft gesteld, heeft de donatieactie inmiddels een complete tuin en hand-gereedschappenpakket opgeleverd, zijn er 2 volledige werkplekken, vergaderplek en TV gedoneerd en is een groeiende horeca-inventaris bijeengebracht.

Sponsoring

Naast donaties en subsidies heeft ook al een aantal sponsoren hulp aangeboden.
Zo heeft de stichting met het gebruik van de verhuisbus van Olsthoorn makelaars, het denk en tekenwerk van Architect Interieurarchitect Phylicia Ramdhan -Kok-Sey- Tjong bij het ontwerpen van het buurthuis, een gulle gift van AH Vrij Groen, Grond en Infra bij het verkrijgen van opruim-gereedschappen en een EBHO trommel van ehbo-trommel.nl al een buitengewoon mooi lijstje betrokken bedrijven gekoppeld aan dit initiatief.

Secured By miniOrange