Doneer-winkel

Welkom bij de doneer-winkel van de Stichting RijswijkBuitengewoon. Samen met de sociale fondsen proberen we het benodigde bedrag van ongeveer 150.000 EUR te verzamelen via diverse crowdfunding-acties en donaties.
Als stichting hebben wij ons daarin als doel gesteld om een bedrag van 25.000 EUR op te halen om de wijk-ontmoetingsruimte in RijswijkBuiten te realiseren.

Fijn dat je overweegt om een donatie in ‘natura’ te doen of donateur te worden. De winkel is gevuld met afwisselende producten en zal de komende maanden elke keer worden aangevuld met nieuwe producten.

De onderstaande producten kunnen worden ‘gedoneerd/besteld’ totdat het doel voor het product bereikt is. Op dit moment is het product al voor de stichting gereserveerd en kunnen we bij voldoende donaties het product toevoegen aan onze inrichting of projecten. Heb je vragen neem dan contact op met Donatie@rijswijkbuitengewoon.nl

Naast de onderstaande producten zoeken we ook nog een groot aantal andere artikelen voor de inrichting of activiteiten. Klik hier voor het overzicht over hele inventarislijst

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond