Over ons

Delen

De mensen achter Stichting RijswijkBuitengewoon

De Stichting RijswijkBuitengewoon is een initiatief die geheel draait op vrijwilligers, bewoners uit de wijk of daarbuiten. Allemaal ingestapt omdat de doelen van de stichting ze aanspreken en ze in deze nieuwe wijk, vol nieuwe energie, een figuurlijk steentje willen bijdrage.

Ron den Dulk Voorzitter
Als 1 van de initiatiefnemers van het buurtinitiatief RijswijkBuitengewoon zet ik me graag in voor een actieve samenwerking tussen onze huidige wijkbewoners en de nieuw bewoners van de diverse woonvormen zoals Blauwe Parel en Our House, de ouderenzorgwoningen. Ons motto Samenleven, Samenwonen, samenwerken, samenspelen, leren & recreëren ga ik de komende tijd ten volle uitdragen in RijswijkBuiten!

Berend WeilersBestuurslid

Aangestoken door de energie achter dit ‘wijk-initiatief’ lever ik vanaf het prille begin mijn bijdrage aan RijswijkBuitengewoon. Vooral de aandacht voor bewoners met – zoals dat tegenwoordig heet – enige afstand tot de arbeidsmarkt trekt mij aan en is binnen het bestuur mijn aandachtspunt. Als opa van jongen met autisme, als jurist en als vml. werknemer bij de  verschillende overheden denk ik vanuit mijn ervaring een zinvolle inbreng te kunnen hebben. Als uitdaging voor de komende tijd zie ik de succesvolle invulling van de buurtontmoetingsruimte. Het gebouw staat, de inrichting nadert zijn voltooiing en er dienen zich al vrijwilligers aan voor allerhande activiteiten. 

Bij sommige activiteiten zal ik ook zelf als vrijwilliger mee gaan doen. Daar hoop ik ook veel buurtgenoten, al dan niet als vrijwilliger, te ontmoeten. 

Marga HarinckVrijwilligster van het eerste uur

Ik vind het belangrijk om me te verbinden met deze mooie nieuwe wijk en mijn vroegere werkervaring in gemeentelijk welzijnsbeleid en welzijnsprojecten in te zetten voor dit buurtinitiatief. Het
enthousiasme van Ron inspireerde me. Ik heb in mijn persoonlijk leven ervaring met een jongere met een beperking en wil me ook graag voor die doelgroep inzetten.

Naast het schrijven van beleids- en projectplannen voor de stichting en het ondersteunen bij het werven van fondsen, ben ik ook graag op stap met het ‘buurtbakkie’. Ik hoop veel buurtbewoners te ontmoeten in onze nieuwe ontmoetingsruimte!

Marga

Vera Dekker-BerghoutCoördinator PR & Communicatie
Als PR & Communicatie coördinator houd ik mij bezig met diverse marketing en communicatie-uitingen. Ik zorg dat alle activiteiten, nieuwtjes en informatie bij iedereen in de wijk terecht komt.

Vanuit mijn onderneming ‘Goede Morgen Marketing‘ werk ik als freelancer voor organisaties met een duurzame, sociale of maatschappelijk missie.

Secured By miniOrange